1. Anasayfa
  2. Genel

ASUS süper ince 2 yeni freesync monitörünü duyurdu

ASUS süper ince 2 yeni freesync monitörünü duyurdu

Oyuncu bileşenleri denildiği zaman akıla gelen ilk markalardan olan ASUS, süper ince ve Adaptive Sync destekleyen monitör ikilisini kullanıcılarına duyurdu.

VZ249HEG1R ve  VZ279HEG1R adındaki bu iki model; boyutları dışında aynı çizgiye sahip. 1:1000 kontrast oranına %72 NTSC renk skalasına ve 1080p görüntü kalitesine sahip. IPS panelleri ortalama 260 nit parlaklık verebiliyor. Cihazın lcd panelindeki %72 NTSC skalası, sRGB’deki %99 seviyelerine karşılık geliyor.

Ayrcıa 1 ms gecikmeye sahip monitörler 75 Hz’e kadar FreeSync desteği de sunuyor. Dahili hoparlörü bulunmayan IPS stilindeki oyuncu monitörleri 7.5 mm boyutu ile süper ince olarak isimlendirilmiş. İnceliğe ve şık tasarıma önem veren kullanıcıların beğenisi kazanacağa benziyor.

Asus süper ince monitör

ASUS Süper İnce Monitörlerin Diğer Detayları

Asus süper ince monitörler; profesyonel oyuncular için -5/22 ° aralığında eğim imkanı sağlayan stand ile geliyor. Ayrıca oyuncu çözümlerinde VESA askı aparatı da ihmal edilmemiş. Cihazın görüntü ara biriminde ise  1 HDMI ve 1 VGA arayüzü soketi yer alıyor.

Bunların yanı sıra Extreme Low Motion Blur, Ultra-Low Blue Light’ ve Flicker-Free özellikleriyle donatılan monitörlerin özellik listesi oyuncular için nişangah ve FPS sayacıyla da zenginleştirilmiş. Modellerle ilgili herhangi bir fiyat bilgisi şu an için yok. Ancak modellerin raf fiyatı yapılan lansmanda açıklanacak.

Diğer haberlerimize buradan ulaşabilirsiniz!

5 yaşında bilgisayarla tanışmış, teknoloji, oyun ve müziğe yoğun ilgi duyan; her şeyden bir parça kapmış kimse.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir