1. Anasayfa
  2. Genel

Kariyer.net’ten, Koronavirüs’e Karşı İstihdama Tam Destek!

Kariyer.net’ten, Koronavirüs’e Karşı İstihdama Tam Destek!

Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs’ün Türkiye’de de görülmesinin ardından, İK departmanlarının en tedirgin olduğu başlıklardan biri de yüz yüze mülakatların taşıdığı risk oldu. Kariyer.net, koronavirüse karşı önlem almaya çalışan işverenler için önemli bir adım atarak; iş görüşmelerini dijital ortama taşıyan HR Venue uygulamasını 1 ay boyunca Kariyer.net üyesi olsun ya da olmasın tüm şirketlerin hizmetine ücretsiz olarak sunacağını duyurdu.

Koronavirüs salgını sonrasında işe alım süreçlerinde aksamaların olmaması adına Kariyer.net önemli bir adım attı. İş görüşmelerini dijital ortamda gerçekleştirmeye olanak sağlayan HR Venue uygulamasını bir ay boyunca ücretsiz olarak tüm işletmelerin hizmetine sundu. Bu bağlamda mülakat sürecine önemli bir alternatif sunulmuş oldu.

Kariyer.net'ten, Koronavirüs'e Karşı İstihdama Tam Destek!

HR Venue, bünyesinde bulunan video mülakatı, online mülakat ve gözetimli online test imkanları ile insan kaynakları profesyonellerinin zamanını daha verimli kullanmasını sağlarken işe alım sürecini de hızlandırıyor. HR Venue ile adaylar, mobil uygulama ya da web tarayıcılar üzerinden görüşmelere pratik bir şekilde katılabiliyor.

Kariyer.net müşterisi olsun ya da olmasın; mülakat süreçlerini online ortama taşımak için ücretsiz olarak HR Venue kullanmak isteyen işverenlerin, hrvenue@kariyer.net adresine mail atarak taleplerini iletmeleri mümkün.

Konuya ilgili detaylı bilgi için: http://www.hrvenue.com/ sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Diğer haberlerimizi buradan takip edebilirsiniz.

Bir çok işletim sistemine hakim, yüksek donanım bilgisine sahip ve yazılıma büyük ilgi duyan; 2019 yılı Haziran ayında TECH DERGİ ekibine dahil olan Murat Arık, Atatürk Üniversitesi'nde eğitim hayatına devam ediyor.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir