KOD ADI: KULÜP 5 KASIM’DA NETFLIX’TE İZLEYİCİ İLE BULUŞACAK!
  1. Anasayfa
  2. Dizi - Film

KOD ADI: KULÜP 5 KASIM’DA NETFLIX’TE İZLEYİCİ İLE BULUŞACAK!

KULÜP 1.KISIM 5 KASIM’DA NETFLİX’TE

Başrollerini Gökçe Bahadır, Barış Arduç, Asude Kalebek, Salih Bademci, Metin Akdülger ve Fırat Tanış’ın paylaştığı, hikayesi gerçek hayattan esinlenilerek hazırlanan Kulüp’ün 1. Kısım resmi fragmanını Netflix paylaştı.

Dizinin yaratıcılarından Zeynep Günay Tan’ın, Seren Yüce ile yönetmenliğini paylaştığı Kulüp’ün yapımını O3 Medya yapımcılığını Saner Ayar ve Ayşe Durmaz üstleniyor. 

GERÇEK HAYATTAN ESİNLENEN BİR HİKAYE

1955 İstanbul’unda geçen hikaye, dönemin devrim yaratan gece kulübünde çalışan eski mahkum Matilda ve hapisten çıktığı güne kadar kendisinin varlığından habersiz olan kızı Raşel’in yaşam macerasını anlatıyor. Matilda bir yandan kızı Raşel ile ilişkisini düzeltmeye, onu Pera’nın belalı yakışıklısı Fıstık İsmet’ten uzak tutmaya çalışacak; bir yandan da gece hayatındaki meslektaşları olan cesur patronu Orhan, kıskanç yöneticisi Çelebi ve vizyoner sanatçı Selim’in egolarını yönetmeye uğraşacaktır. Müşteriler için cennet, çalışanlar için bir cehennem olan Kulüp, Matilda’nın gelişiyle yepyeni bir ruha bürünecek; her biri kendi hikayesinin “öteki”si olan karakterlerimiz için bir yuvaya dönüşecektir. Belki de en güzel aile, ailesizlerin kurduğudur.

Kendi ailesini seçenlerin hikayesi Kulüp, 5 Kasım 2021’de tüm dünyayla aynı anda sadece Netflix’te yayınlanacak.

İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir