1. Anasayfa
  2. Genel

NVIDIA, GeForce Now’a Her Hafta Yeni Oyunlar Ekleyecek

NVIDIA, GeForce Now’a Her Hafta Yeni Oyunlar Ekleyecek

Nvidia, artık bulut tabanlı oyun platformu olan GeForce Now ‘a her hafta yeni oyunlar ekleyeceğini duyurdu. Eklenecek oyunlara da ayrıca yer verildi.

Salgın nedeniyle bir çok kişinin evde kalmasıyla birlikte, insanlar vakit geçirmek adına oyunlara yöneliyor. Bu durumu fark eden Nvidia, GeForce Now ile oyun severlerin isteklerine cevap verir nitelikte bir haberle karşımıza çıkıyor.

NVIDIA, GeForce Now'a Her Hafta Yeni Oyunlar Ekleyecek

Nvidia GeForce Now ekibi, her hafta çıkacak oyunlar için ” Bunlar, Game Ready Sürücüsü performans iyileştirmeleriyle bulut oyunlarını optimize etmek için çalıştığımız, anında erişilebilir oyunlar. Halihazırda oyun güncellemeleri ve yamaları için çalışmaya devam ediyoruz: Ayrıca bir oyun RTX destekli olduğunda, Control’de olduğu gibi, etkileyici ışın izlemeli grafiklere sahip oluyor. ” açıklamalarında bulundu.

Ayrıca ekip, yeni çıkacak oyunlar için de “PC’de piyasaya sürüldükleri veya mümkün olan en yakın tarihte yeni oyun lansmanları yayınlamaya devam edeceğiz. (Bunlardan birkaçı için gelecek haftayı bekleyin!) ” açıklamalarında bulundu.

Nvidia GeForce Now’a Bu Hafta Eklenecek Oyunların Listesi

  • Arma 2: Operation Arrowhead
  • Control (with RTX ON)
  • Danganronpa: Trigger Happy Havoc
  • Dungeons 3
  • Headsnatchers
  • IL-2 Sturmovik: Battle of Stalingrad,
  • Jagged Alliance 2 – Wildfire
  • The Guild 3

Bu güncellemelerle ilgili daha fazla bilgiye ulaşmak için blog sayfasını ziyaret edebilir ve web sitesinde ayrıca kaç oyuncunun Fortnite’ı GeForce NOW üzerinden stream ettiğini gösteren kısımlara da göz atabilirsiniz.

Diğer haberlerimize buradan ulaşabilirsiniz! #evdekal

Bir çok işletim sistemine hakim, yüksek donanım bilgisine sahip ve yazılıma büyük ilgi duyan; 2019 yılı Haziran ayında TECH DERGİ ekibine dahil olan Murat Arık, Atatürk Üniversitesi'nde eğitim hayatına devam ediyor.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir