1. Anasayfa
  2. Genel

Galaxy S22 serisinde Gorilla Glass Victus+ özelliği

Galaxy S22 serisinde Gorilla Glass Victus+ özelliği

Son zamanlarda, yaklaşmakta olan Galaxy S22 serisi hakkında birçok sızıntı oldu. Şu anda hiçbir şey resmi değil, üç telefonun lansman tarihi bile yok (önümüzdeki ayın başında olduğu bildiriliyor). Sızılan yeni bilgilere göre serinin ekranı Gorilla Glass Victus+ adında yeni bir koruma teknolojisi sunuyor. Hali hazırda Corninga tarafından Gorilla Glass Victus amiral gemilerine sunuluyor ve Plus versiyonu hakkında henüz bir bilgi yok. Bu Plus versiyonu tahminimizce biraz daha dayanıklılığı geliştirilmiş olacak. 

Şimdiye kadar bildiklerimizi özetleyelim: güçlü Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 işlemci tarafından desteklenecek, öncekilerden daha pahalı ve elbette üçü de birinci sınıf kamera özellikleriyle gelecek. Fiyatlar açısından, büyük olasılıkla her model için 100 $ daha fazla ödemeniz gerekecek sanırım (önceki Galaxy S21 serisine kıyasla). İşte S22 serisinin şu an tahmin edilen dolar bazındaki fiyatları;

S22 – $899
S22 Plus – $1099
S22 Ultra – $1299

Galaxy S22 serisinde Gorilla Glass Victus+ özelliği
Galaxy S22 tasarımı

Hepimizin bildiği gibi, Galaxy S22 Ultra’nın özel bir S Pen yuvası ile gelmesi bekleniyor. Telefon, artık standart 120Hz yenileme hızına sahip 6,8 inç ekrana sahip olmalıdır. Arka tarafta, S22 Ultra’nın 108MP ana sensöre sahip dörtlü bir kamera sistemi ile gelmesi bekleniyor.

Pil boyutları açısından büyük bir değişiklik beklenmiyor, ancak Galaxy S22 ve S22+ pillerinde hafif bir düşüş masada olabilir. Galaxy S22 pilinin, Galaxy S21’deki 4000 mAh pil ile karşılaştırıldığında daha küçük bir 3700 mAh birim olduğu söyleniyor. Galaxy S22+’ın Galaxy S21+’daki 4800mAh bileşene kıyasla daha küçük bir 4500mAh pile sahip olduğu söyleniyor. Bu yıl pil kapasitesini kaybetmeyen üç modelden sadece birinin 5000 mAh pile sahip Galaxy S22 Ultra olması bekleniyor.

Bu üç telefon (en son sızıntılara göre) 8 Şubat’ta duyurulacak. Daha fazlasını öğrendiğimizde sizi mutlaka bilgilendireceğiz. O zamana kadar diğer Samsung telefon modellerine göz atmak isterseniz tıklayınız.

Dünyadan 1500 Işıkyılı Uzakta Patates Şeklinde Gezegen Keşfedildi!

Çevirmen

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir