1. Anasayfa
  2. Otomobil

2024 Yeni Renault Captur Özellikleri ve Fiyatı

2024 Yeni Renault Captur Özellikleri ve Fiyatı

Renault, 10 yıl önce yollara çıkan ve 90 ülkede iki milyondan fazla satan Captur’un yeni neslini tanıttı. B segmentinde premium bir SUV deneyimi sunan Yeni Renault Captur, full hybrid de dahil olmak üzere beş farklı motor seçeneğiyle Nisan 2024’ten itibaren tüm Avrupa’da satışa sunulacak.

Daha Dinamik ve Modern Bir Tasarım

Yeni Captur, Rafale Grisi renk ve Esprit Alpine donanım seviyesiyle sergilendi. Ön ızgarası ve yeni ışık imzasıyla dikkat çeken model, 14 farklı renk seçeneği ve çift renkli gövde seçeneği sunuyor.

Gelişmiş İç Mekan ve Teknoloji

OpenR Link bilgi-eğlence sistemi ve 10,25 inçe kadar yeni gösterge ekranları ile modern bir görünüme kavuşan Yeni Captur‘un iç mekanında yeni döşemeler ve Esprit Alpine donanım seviyesinde sportif tasarım detayları yer alıyor. B segmentinde ilk kez sunulan Android Automotive 12 sistemi ile en gelişmiş araç içi teknolojilere sahip.

2024 Yeni Renault Captur Özellikleri ve Fiyatı

Çoklu Sürüş Modları ve Güvenlik

MULTI-SENSE ve Extended Grip ile farklı sürüş modları sunan Yeni Captur, 28 adet yeni nesil sürüş yardımcısı (ADAS) ve Güvenlik Koçu ile en iyi aktif ve pasif güvenlik seviyesini sunuyor.

Motor Seçenekleri

145 HP gücündeki E-Tech full hybrid motor da dahil olmak üzere beş farklı motor seçeneğiyle sunulan Yeni Captur, 105 gr/km ile düşük yakıt tüketimi ve CO2 emisyonu değerlerine sahip.

Türkiye’de Ne Zaman Satışa Sunulacak?

MAİS A.Ş. Genel Müdürü Dr. Berk Çağdaş’ın açıklamasına göre, Yeni Renault Captur’un E-Tech full hybrid ve içten yanmalı versiyonları bu yılın üçüncü çeyreğinde Türkiye’de satışa sunulacak.

Fiyat Bilgisi

Yeni Renault Captur’un Türkiye fiyatı henüz açıklanmadı.

Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir